warning iconProgrammet är tyvärr inte längre tillgängligt, men det finns massor av annat att se på Viafree!

Popular {name} series

21 Bridges

All {name} series

Bones

Bones

En av världens mest populära och prisbelönta kriminaldrama med glimten i ögat. Asociala rättsantropologen Dr. Brennan och kaxiga specialagenten Booth är varandras motsatser och löser mordutredningar med helt egna metoder.

21 Bridges

Andre lärde sig polisens tuffa villkor när hans pappa dödades i tjänsten. Nu är han själv polis, och när åtta kollegor skoningslöst skjuts ihjäl under ett rån svär han att hämnas alla som mist livet.

Foyle's War

Foyle's War

När andra världskriget rasar över hela världen, utkämpar polisinspektör Foyle sitt eget krig mot kriminalitet på hemmafronten, då brottslingar börjat utnyttja kaoset.

Revolver

Revolver

Bedragaren Jake muckar från fängelset och deltar i ett privat kasinospel, där även maffakillen Dorothy är med. Innan Jake vet ordet av är han involverad i ett spel med dödliga konsekvenser.

NCIS

NCIS

Följ den amerikanska flottans brottsutredare – avdelning NCIS med specialagent Gibbs i spetsen.

Unforgettable

Unforgettable

Denna serie följer en före detta polis vid namn Carrie Wells, som lider av hyperthymesia, en sällsynt sjukdom som innebär att hon minns nära nog allting hon någonsin har upplevt.

Jordan, rättsläkare

Jordan, rättsläkare

Dr Jordan Cavanaugh är en briljant och orädd rättsläkare från Boston med en brokig karriär - och en förkärlek för att gå längre än vad som krävs för att utreda brott.

Partners in Crime

Partners in Crime

Ett gift par från förorten, Tommy och Tuppence Beresford, löser mysterier och avvärjer komplotter i 50-talets Storbritannien under kalla kriget.

Las Vegas

Las Vegas

Den tidigare CIA-agenten Big Ed Deline, driver det bästa övervakningsföretaget i Vegas.

Fire with Fire

Fire with Fire

Efter en hård dag på brandstationen planerar Jeremy Coleman och hans kollegor att avsluta arbetspasset med en låda whiskey, men innan de hinner dit bevittnar Jeremy ofrivilligt de brutala morden på en butiksägare och hans son.

Monster

Monster

Baserad på den sanna historian om Amerikas första kvinnliga seriemördare, Aileen Wuornos.

I love you Phillip Morris

I love you Phillip Morris

Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv.

Redemption

Redemption

En ärrad före detta specialagent med krigsrätten hack i häl återvänder till London.

Colombiana

Colombiana

Cataleya är på jakt efter männen som brutalt avrättade hennes föräldrar när hon var endast nio år. Då lyckades hon fly och tog sig till sin farbror Emilio i Chicago.

Blood Ties

Blood Ties

Bröderna Frank och Chris Pierzynski växte upp i samma hårda kvarter i Brooklyn. Nu, 1973, är Frank chef vid den lokala polisstationen och Chris sitter av ett långt fängelsestraff för mord.

American Heist

American Heist

Frankie och James är bröder med ett mörkt förflutet. När den ene brodern lockar den andre att medverka till ett bankrån med ett gäng farliga brottslingar går allt fel och brödernas lojalitet sätts på prov.

Empire State

Empire State

Efter att ha misslyckats att komma in på polishögskolan, söker Chris Potamitis jobbet som säkerhetsvakt för Empire State Armored Truck Company.

The Bank Heist

The Bank Heist

De hamnar mitt i ett pågående bankrån utfört av ett gäng hänsynslösa och tungt beväpnade rånare.

The Captive

The Captive

Tio år efter att Cassandra kidnappades och försvann spårlöst börjar nya spår plötsligt dyka upp på internet. Två poliser tar sig an fallet - och öppnar utredningen som varit nedlagd i flera år, bara för att finna sig indragna i en sorgedränkt berättelse där parallellhistorier ständigt ger nya nyanser åt en kylig brottsutredning.